Best Kids søker engasjert deltid 20%

Best Kids er ditt sted for alt du trenger av tekstil til barna. Vi har et stort utvalg av moderne og tidsriktige klær fra 0 til 16 år. Vi har et øye for det som skjer i motebildet og ønsker å selge trendy og komfortable kvalitetsklær til barn og unge.

Skrevet jun. 11, 2024 av admin

Best kids

Vi i BRN Best Retail Norge er nå på utkikk etter en engasjert og fleksibel deltid til en av våre butikker i Tromsø, Best Kids Jekta«... ditt sted for alt du trenger til barnet». Best Kids Jekta utgjør en del av et konsept som strekker seg over hele landet. Her tilbyr vi barneklær 0-16 år fra de store merkene på markedet. Som blant annet Name It, Joha, Lille Lam, Hust & Claire og Hummel.Hos oss er ingen dager like. Vi får muligheten til å jobbe med fantastiske merkevarer og vi elsker kundene våre! Her vil du møte en sterk arbeidskultur og gjennom å lytte og hjelpe - blir din hovedoppgave å tilby en unik og pålitelig handleopplevelse fra start til slutt.Stillingen innebærer en til to vakter i uka, inkludert annenhver lørdag.

Vaktene er primært satt til kvelder og helger, men det vil være et stort pluss om du er noe tilgengelig også på dagtid. Du vil også være en viktig støtte ved behov i travle perioder og ferieavvikling.


Vi kan by på en spennende hverdag med fokus på utvikling, vekst og resultater. Ambisjonene våre er store, og vi har det gøy på jobb!Samarbeid og trivsel står sentralt og sammen med våre andre butikker i Tromsø - OBJECT, VERO MODA og JACK & JONES - jobber vi for et sosialt og trygt arbeidsmiljø, hvor hver og en ansatt spiller en nøkkelrolle.Høres dette ut som drømmejobben for deg, ikke nøl med å ta kontakt.
Og hvem vet – kanskje vi blir kollegaer om litt!Kom innom butikken vår på Jekta Storsenter

Eller send søknad og CV til nor410252@bestseller.com


Vi gleder oss til å høre fra deg!Søknadsfrist: 30.06.24

Oppstart: Snarest

Kontaktperson: JeanetteLitt om oss:


BRN Best Retail Norge er et av de ledende selskapene innenfor sitt segment i Midt-Norge. Fra hovedkontoret i Trondheim styres butikker fra Alta i nord til Elverum i sør. BRN har 32 butikker fordelt på OBJECT, VILA, Vero Moda, Jack & Jones og vår helt egne barnebutikk, Best Kids. Kjeden er i stor vekst med en omsetning på overkant av 200 millioner, og er deleid av Best Agentur og Bestseller Danmark.

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN