Butikkleder ONLY

ONLY Stores er i sterk utvikling, og vi søker derfor en erfaren lederprofil som kan sikre en konstant utvikling av vår ONLY butikk på Jekta. ​

Skrevet jun. 06, 2024 av admin

Bli en del av ONLY Stores


ONLY Stores har vært på en forrykende reise gjennom de siste fem år, og vi er langt fra ferdige med reisen. Vår forretningsplan har vist seg å være riktig. Vi har hatt vårt primærfokus på to ting – våre produkter og våre medarbeidere. Som en del av organisasjonen i ONLY Stores kan du i høy grad få det ansvaret du ønsker, de oppgaver du brenner for, og ikke minst være en del av et fantastisk team.


Hos ONLY Stores vet vi at våre medarbeidere gjør en stor forskjell!


Jobben


Som butikksjef har du ansvar for ledelsen og driften av butikken. Du vil jobbe med, og utvikle butikken i samarbeid med vår distriktssjef, og gjennom ditt solide nettverk sikrer du at ONLY er markedsledere i ditt nærområde. Du holder deg oppdatert på mote og trender og er opptatt av å følge med i markedet. Du liker å jobbe i et høyt tempo, er ikke redd for og ta i et tak og har et konkurranseinstinkt det lukter svidd av. Du leder ditt team til suksess gjennom å lede som et godt forbilde.


Konkret vil dine arbeidsoppgaver innebære:


· Utvikle medarbeidere via daglig oppfølging, trening og delegering

· Sikre rekruttering av det rette personalet med potensiale, energi og evne til å skape resultater

· Effektiv planlegging for deg og dine medarbeidere

· Daglig sparring med distriktssjef med fokus på omsetning og resultater

· Utvikling og optimering av butikkens uttrykk, vareplassering og effektivisering

· Utvikling og motivasjon av medarbeidere med fokus på å løfte kompetansenivået i forhold til salg og ledelse

· Lagerstyring og oppfølging av topplister

· Oppfølging av budsjetter og regnskapDin profil


Du kjenner retailbransjen innenfra og du har en naturlig interesse for mote. Du er en person med høy grad av energi, har sans for detaljer, og du tør å sette retningen. Det er viktig at du er utadvendt i din arbeidsstil , og du er i stand til å skape et solid nettverk. Du er god på og skape team og øke kompetansen til de rundt deg.


Vi gleder oss til å høre fra deg!


Les mer og søk HER

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN