Til vår butikk på Jekta søker vi nå etter sommerhjelp!

Vi går snart mot sommeren og feriesesong for vårt faste personal i Flying Tiger Copenhagen, og ser nå etter deg som kan bli med på laget for å hjelpe oss å avvikle sommerferier!

Skrevet mai 07, 2024 av adminForestill deg en jobb hvor dagene flyr av sted, en arbeidsplass omgitt av kreative varer, og morsomme kollegaer som vet å ha det gøy på jobb. Et sted med glade og lojale kunder. Sånn er det hos Flying Tiger Copenhagen, og vi vil gjerne ha deg som vår nye kollega!


Det krever noe ut over det vanlige å være butikkmedarbeider i Flying Tiger Copenhagen. Du vet hva god kundeservie er, og du er opptatt av å levere det. Våre kunder skal føle seg trygge på en god opplevelse hos oss – og så skal de forlate butikken med lysten til å komme tilbake.Hvem er du?


Det skal være gøy i en Flying Tiger Copenhagen butikk – både for våre kunder, men også for de som arbeider der. Derfor er du typen som kan å lage fest! Du er god til å holde orden og sørger for at butikken alltid ser flott og spennende ut.


Du trives med forskjellige oppgaver, og trives med å ha det travelt.Vi forventer at du:


- Strukturert og ansvarsfull

- Engasjerer deg for å gi våre kunder den beste opplevelsen
- Selvstendig og initiativrik
- Med fordel tilgjengelig på dagtid, som kveldstid og helg.


Dine primære arbeidsoppgaver vil bestå av (men ikke være avgrenset til):


- Kundeservice og kasse betjening

- Oppgaver innenfor lagerstyring og vareoppfylling
- Sikre at vi alltid står med en salgsklar butik


Hvem er vi?

Flying Tiger Copenhagen er en av verdens mest suksessrike – og absolutt morsomste – innen butikkhandel. Vi har en sterk og åpen kultur med gjennomsyrende verdier. Vi setter pris på forskjelligheter og diversitet, våre dører er alltid åpne.

Vi kan tilby deg en jobb på en uhøytidelig arbeidsplass hvor du blir en del av et team bestående av glade, åpne og hjelpsomme kolleger, som liker det de gjør.

Hvis dette høres ut som deg, og du digger Flying Tiger Copenhagens konsept, synes vi at du skal bli Sommerhjelp i vår butikk på Jekta Storsenter!


Oppstart: Etter avtale og kontrakt frem til og med den 31. august, med mulighet for fast deltidsansettelse heretter.


Søknader behandles fortløpende.

Søknadsfrist: 31.05.2024


Les mer og søk HER

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN