Glitter søker 70% butikkselger

For oss er det viktig å ta vare på kundene og gi dem den beste service, slik at de velger å komme tilbake.

Skrevet jun. 04, 2024 av admin

Hos Glitter jobber vi aktivt med hver kunde som kommer inn. Derfor er det viktig at du elsker salg og blir motivert av å jobbe mot høye mål. Du liker å gi Glitters unike service og style kunder med våre fine produkter. For oss er det viktig å ta vare på kundene og gi dem den beste service, slik at de velger å komme tilbake. Hos Glitter ønsker vi å ha det moro på jobben ettersom arbeidsglede sprer seg i butikken og smitter over på kundene. Du jobber selvfølgelig også i henhold til kjerneverdiene våre: Vi tar eget ansvar, vi er engasjerende, vi bryr oss og alt er mulig!


Vi liker deg ekstra mye om:


- Du elsker handel og salg
- Er utadvendt og elsker å selge
- Har et brennende engasjement og en sterk interesse for mote og trender
- Bidrar til god atmosfære og lagånd med kolleger
- Trives med å jobbe i høyt tempo og med varierende oppgaver
- Er ansvarlig og fleksibel
- Har en positiv holdning og ler lett


  Det er en fordel o du har tidligere erfaring innen handel, salg eller service. Vi går ut i fra at du er over 18 år.  Vi tilbyr deg:

  - En inspirerende og morsom arbeidsplass med hyggelige kolleger
  - God introduksjon, utfordringer og fine muligheter for utvikling
  - Gode arbeidsforhold og god personalrabatt   Vi ser etter deg som vil jobbe ca. 26 timer / uke med tiltredelse snarlig. Dette er en fast stilling. Glitter har 6 måneders prøvetid. Søknadene behandles fortløpende og stillingen kan tiltredes før søknadsfristen. Du kan lese mer om oss på vår hjemmeside www.glitter.no, søknaden gjøres via lenken nedenfor senest 03.07.2024. Vi kan dessverre ikke motta henvendelser på telefon.   Varmt velkommen med din søknad allerede i dag!


   Les mer og søk HER

   Kundeklubb

   Få de beste fordelene!

   MELD DEG INN