Best igjen! Bransjens mest bærekraftige merkevare

The Body Shop har blitt kåret til bransjens mest bærekraftige merkevare for femte året på rad

Skrevet apr. 02, 2024 av admin

Sustainable Brand Index, den største varemerkestudien om bærekraft i Europa og Norge, har nådd ut til 13 000 nordmenn i årets kåring og omfatter 282 merkevarer i 25 ulike bransjer.


«For femte gang har The Body Shop blitt stemt frem som den mest bærekraftige merkevaren i kategorien «skjønnhet»! Norske forbrukere ser og setter pris på deres viktige arbeid og fokus på rettferdighet, dyrevelferd og bærekraft. Ikke minst er deres sortiment blitt 100% vegansk!»


  • Erik Elvingsson Hedén, grunnlegger av Sustainable Brand Index

Som det første globale skjønnhetsmerket med 100% veganske produktformler, setter The Body Shop en ny standard for bærekraft innen bransjen. Dette ambisiøse målet ble satt i 2021, og selskapet har nådd det ved å tilby et bredt utvalg av veganske produkter sertifisert av The Vegan Society.


The Body Shop har også tatt konkrete skritt for å redusere miljøpåvirkning ved å installere refillstasjoner i utvalgte butikker. Dette gir kundene muligheten til å gjenbruke emballasje i stedet for å kaste den, og gjør det mest bærekraftige valget enkelt, praktisk og tilgjengelig.


" Vi er stolte av å motta denne viktige prisen for femte år på rad, og ønsker å takke kundene våre for tilliten. Det er en givende anerkjennelse på at valgene vi tar for bærekraft og miljø blir lagt merke til. Som verdens første globale skjønnhetsmerke med 100% veganske produktformler, sertifisert av The Vegan Society, og med en forpliktelse til å være dyrevennlige og aldri teste på dyr, er dette en bekreftelse på vår kjerneidentitet og vårt sterke engasjement for bærekraft!"


  • Andrea Louise Lindberg, PR & Markedsansvarlig i The Body Shop Norge

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN