Lindex søker assisterende butikksjef

Er du en lederspire med stor interesse for mote, og som i tillegg ønsker å gi kunden en best mulig opplevelse? Vil du være en del av et selskap som jobber for å styrke og inspirere kvinner? Vi leter etter assisterende butikksjef.

Skrevet mai 24, 2024 av admin

Din rolle i teamet vårt

Som nestleder er du Butikksjefens høyre hånd og sammen sørger dere for at butikken fungerer optimalt, fra kampanjer og aktiviteter til å sikre at bemanningen har det bra. Du er en del av butikkens ledergruppe, og når butikksjefen ikke er på stedet, er du ansvarlig for butikken. Og fremfor alt - du har en nøkkelrolle i å motivere og coache teamet. Sammen får dere kundene våre til å føle seg vel.Stillingen er fast og i gjennomsnitt på 37,5 timer per uke.Er dette deg?


Vi tror at du er en person som har den fantastiske evnen til å inspirere og engasjere menneskene rundt deg. Med din sterke moteinteresse, din evne til å prioritere og til alltid å sette kunden først, går du foran som et godt eksempel. Å motivere kollegene dine til sammen å oppnå gode resultater er noe som ligger naturlig for deg. Du trives i et miljø i endring der du har muligheten til å påvirke, og også å lære noe nytt. Du er komfortabel med å lede deg selv, være aktiv i din egen utvikling, og både å gi og motta tilbakemeldinger. Vi ser også for oss at du er nysgjerrig på digitale verktøy og hvordan disse kan støtte deg i arbeidet ditt. Du tror på å gjøre ting sammen med andre og motiveres av muligheten til å gjøre en forskjell. Du kjenner deg også igjen i følgende:


- Gjennomført treårig videregående skole og/eller:

- Erfaring fra detaljhandel, ledelse og teamarbeid
- Snakker og skriver norsk og engelsk
- Føler deg fortrolig med bruk av digitale verktøy
- Erfaring fra motebransjen
- Over 18 år  Vi er Lindex


  En voksende global motekjede, etablert i Sverige. Vi er til for å styrke og inspirere alle kvinner. Dette er vårt høyere formål som selskap. Vårt engasjement for kvinner, bærekraft og kunden gjennomsyrer alt vi gjør. Dette er et fokus vi har på hvert trinn av reisen vår. En reise mot å være en global, merkevaredrevet og bærekraftig motekjede der digital-first er en naturlig tilnærming i alt vi gjør. I Lindex er det menneskene som utgjør forskjellen. Vi er som en stor familie, med verdier som hjelper oss å vokse, og vi tror på å gjøre ting sammen. For to er mer enn en, og sammen kan vi ha større påvirkning. Hvis du føler det på samme måte, er vi sannsynligvis en veldig god kombinasjon.  Får du en god følelse av dette og vil være med på reisen vår?  Søk i dag, vi ser frem til å bedre kjent med deg. Siden vi er ivrige etter å finne den rette personen for teamet vårt, tar vi løpende valg. Dette betyr at vi kan fullføre prosessen før søknadsfristen. Siden vi liker å holde ting enkelt, ber vi deg om å søke på nettet.


  Vi evaluerer søknader og avholder intervjuer fortløpende. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte rekrutterer Kristine i XPANSION.


  Søknadsfrist: snarest

  Les mer og søk HER

  Kundeklubb

  Få de beste fordelene!

  MELD DEG INN