Monki søker sommerhjelp

Som Sales Advisor på Monki sikrer du en flott handleopplevelse for våre kunder.

Skrevet jun. 06, 2024 av admin

Stillingsbeskrivelse:


Som Sales Advisor på Monki sikrer du en flott handleopplevelse for våre kunder. Du jobber sammen med dine kolleger for å optimalisere salg, implementere salgsaktiviteter, sikre produktflyt og hvordan vi gjør ting på Monki-måten. Du er en rollemodell for merket fordi du lever med våre verdier.Hovedoppgaver:


- Tilby utmerket kundeservice


- Hjelpe til å sikre at butikken alltid er velfylt og ren


- Holde deg oppdatert på hva som skjer i butikken


- Jobbe effektivt og sette de rette prioriteringene


- Være en super lagarbeider, og ta eierskap i å skape et godt arbeidsmiljø


For å være suksessfull i rollen som Sales Advisor har du en positiv innstilling, og er en ekte lagspiller med en positiv og ydmyk tilnærming. Du både gir og mottar tilbakemelding på en god måte. Du er drevet av salg, liker utfordringer, er fleksibel og liker å ta initiativ. Du elsker å samhandle med kunder og for deg er det viktig å gi hver kunde den beste mulige handleopplevelsen.Ytterligere informasjon

Dette er en midlertidig stilling som sommervikar. Oppstart omgående, og slutter 31. august. Det vil være mulighet for videre ansettelse etter sommeren. Denne stillingen krever at du er fleksibel på når du kan stille opp, og det vil være behov gjennom hele perioden. Dette inkluderer arbeid på kveldstid og i helger. Selv om vårt bedriftsspråk er engelsk, vil det i denne stillingen være et krav å kunne snakke norsk. Du er velkommen til å sende inn søknaden din på enten norsk eller engelsk.


På grunn av personvernssikkerhet godtar vi kun søknader via nettlenken.Inkludering og mangfold

Monki er en del av H&M-gruppen. H&M-gruppen er dedikert til å skape og opprettholde inkluderende, mangfoldige og rettferdige arbeidsplasser gjennom organisasjonen. Våre team bør bestå av en variasjon av mennesker som deler og kombinerer sin kunnskap, erfaring og sine ideer. En mangfoldig arbeidsstyrke fører til en positiv innvirkning på hvordan vi møter utfordringer, om hva vi oppfatter som mulig og hvordan vi velger å relatere til våre kolleger og kunder over hele verden. Derfor er alle dimensjonene av mangfold tatt i betraktning i vår ansettelsesprosess.


Vi ønsker å ha en rettferdig og likestilt prosess og ber derfor om at du ikke legger ved et følgebrev i søknaden din, da disse ofte inneholder informasjon som enkelt kan bidra til utilsiktet partiskhet.Om Monki

Monki er en vibbe: friendly, playful, bold og empowering. Vi trekker inspirasjon fra de som modig uttrykker sin stil og kreativitet uten å være filtrert av konvensjoner, og vi har som mål å være en katalysator for at andre kan gjøre det samme, ved å styrke selv-uttrykk gjennom mote.


Monki er ”the antidote to boredom” – en magisk plass, et univers og et tankesett.Les mer og søk HER

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN