Nordic Spas søker butikkselger, er det deg vi ser etter?

Som butikkmedarbeider hos oss er kundene førsteprioritet, og alle skal føle seg velkomne og få en kundeopplevelse utenom det vanlige når de besøker vår butikk.

Skrevet mai 03, 2024 av admin

Nordic Spas er en betydelig leverandør av utespa i Norge og er størst på spa i Nord-Norge. Nordic Spas AS ble etablert i 1998, og våre medarbeidere har med det lang og bred erfaring i spabad, og kan våre produkter svært godt. I tillegg til vår butikk på Jekta Storsenter har vi eget servicepersonell, verksted og servicebiler. Vi leverer spabad med egne kranbiler og vi bruker til og med helikopter om vi måtte trenge det. Vi har også levert innover fjellet med ATV eller snøskuter, så vi får badet plassert uansett hvor det måtte være.Som butikkmedarbeider hos oss er kundene førsteprioritet, og alle skal føle seg velkomne og få en kundeopplevelse utenom det vanlige når de besøker vår butikk. Det er viktig at butikken alltid er ren, ryddig og oversiktlig slik at butikken er innbydende for kundene våre. Vi ønsker at alle våre ansatte skal trives på jobb hos oss, og at alle våre medarbeidere aktivt bidrar til å skape et godt arbeidsmiljø.Vi ser etter deg som er:


- Serviceinnstilt


- Liker å ha, og ta ansvar


- Har fokus på kundene


- Hyggelig og liker å prate med folk.


- Over 18 år.Arbeidstid er hovedsakelig kveldstid og helg, samt ferier.
Om dette høres ut som noe for deg kan du sende søknad og CV på mail til juliahb@nordicspas.no.Vi gleder oss til å lese din søknad!


Søkere behandles fortløpende.

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN