Vårnyheter

Vår og fornyelse går hånd i hånd, og her er litt friskt vårnytt fra Jordbærpikene.

Skrevet mar. 26, 2024 av admin

FALAFEL BURGER

Helt ny vegetarburger med en vri. Prøv denne klassiske falafelburgeren, servert med urtedressing og valgfri fries. En smakfull veggie-opplevelse du ikke vil gå glipp av.


ASIATISK FISKESUPPE

For de som elsker en smak av Asia, presenterer Jordbærpikene denne nydelige fiskesuppen. Med saftige fiskebiter av laks og sei, grønn curry, sitrongress, frisk råkost og nystekt focaccia. En perfekt balanse av smaker i hver skje.

Bbqburger 4 5 Asiatisk fiskesuppe

BULGURSALAT

Fargerik salat bestående av mettende bulgur blandet med falafel, granateple, bakt paprika, urtedressing. Serveres med deilige skiver av Jordbærpikenes hjemmelagde focaccia til.


PASTA MED SPANSKE KJØTTBOLLER

Opplev Spanias smaker med denne nye pastaretten, servert med spanske kjøttboller i en rik tomatsaus med hint av røkt paprika. Og det beste? 38% av kjøttbollene er grønnsaker. Så gode at barna også kommer til å elske den.


FORNYET KLASSIKER CLUB SANDWICH

Jordbærpikenes elskede Club Sandwich har fått en oppgradering! Med nytt brød og smaksrikt urtesmør, toppet med nydelig middelhavskylling og, selvfølgelig, deilige fries til


BAKT POTETEN TILBAKE


Er du fysen eller litt sulten kan vi anbefale et nostalgisk comeback hos Jordbærpikene, nemlig Bakt potet med bacon, rømme, urtesmør, mais og vårløk!


FOCACCIAPIZZA


Nyhet i disk, focacciapizza – raskt, godt og enkelt
Med pepperoni for de som vil ha ekstra smak, eller vegetarisk med deilig tomat og mozzarella. Lett å ta med seg om du er på farten.


NY OG FORBEDRET NACHOS

Nachos elskere, dere vil ikke bli skuffet! Jordbærpikene har frisket opp nachosen sin med mørt, marinert biffkjøtt, sprø nachochips, toppet med rømme, vårløk og mais. Og for vegetariske venner, nå får du denne også i en deilig vegetar variant med saftige grønnsaker.

Nachos Bulgursalat med falafel

KALDE LIMONADER

Til lunsjen kan du nyte en av Jordbærpikenes egne kalde limonader som kommer på menyen, hva med en frisk pasjonsfruktlimonade eller en jordbærlimonade til maten?

Jordbærlimonade Pasjonsfrukt lemonade

Ta turen innom Jordbærpikene for nydelig mat, og en hyggelig stund med venner og familie.

IMG 4820 IMG 2868 jpg 1

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN