Vi søker butikksjef til vår Stormberg butikk.

Kan du skape den perfekte opplevelsen for Stormbergkundene på vår butikk? Vil du bli butikksjef hos en av Norges ledende merkevarer?

Skrevet mai 27, 2024 av admin

Oppstart etter avtale.


Arbeidsoppgaver
Din hovedoppgave vil være salg og kundebehandling. Som butikksjef vil du i tillegg ha hovedansvar for butikkens drift, inkludert resultat - og budsjettansvar.

Personalansvar for butikkens medarbeidere vil også være en naturlig del av stillingen. Butikksjef spiller en sentral rolle, bidrar aktivt med tanker og ideer for å øke salget og er ansvarlig for butikkens vareeksponering. For denne stillingen søker vi personer med erfaring med- og ekstra interesse for vareeksponering.Arbeidstid

Hverdager (dag og kveld) og helger, 100% stilling.

Oppstart: Etter avtaleØnskede kvalifikasjoner

Søkere bør ha erfaring som butikksjef og må kunne vise til gode salgsresultater. Det er en fordel med erfaring fra sport- og tekstilbransjen. Du er sulten på nye utfordringer og har et ønske og en vilje til å utvikle butikken! Du vet at kunden er det viktigste i din arbeidsdag og møter alle med et stort smil!Personlige egenskaper

Som butikksjef er det viktig at du har gode lederegenskaper, sprer positiv energi og er omsorgsfull. Du går foran med et godt eksempel og har en motiverende personlighet overfor dine medarbeidere. Andre viktige egenskaper er god arbeidskapasitet, selvgående, lojal og kreativ. Du er opptatt av å ha en ryddig butikk, arbeider strukturert og er løsningsorientert.Du identifiserer du deg med Stormbergs kjerneverdier:

Bærekraftig og InkluderendeVi tilbyr

- Konkurransedyktige betingelser.

- Spennende arbeidsoppgaver og en hektisk hverdag.

- Flotte kollegaer og et godt arbeidsmiljø, i en organisasjon hvor Stormbergs kjerneverdier er i fokus.


Interessert?


Søknadsfrist: snarest

Les mer og søk HER

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN