Dressmann søker butikkselger deltid ca 80%

Vil du være med å bidra til at Dressmann blir menns førstevalg når de skal handle klær? Nå har du sjansen til å bli vår nye kollega og superselger!

Skrevet mai 02, 2023 av admin

Dressmann er en av Nord-Europas største kleskjeder for menn med over 400 butikker i 5 land. Kjeden tilbyr kolleksjoner for alle kvalitets- og prisbevisste menn med gode kjøp til både fritid, jobb og fest. I Dressmann gjør nærmere 2400 medarbeidere hver eneste dag en avgjørende jobb for at vi skal lykkes.

Dressmann er en del av motekonsernet Varner som består av flere profilerte kjeder; Cubus, Carlings, Bik Bok, Volt, Junkyard og Levi’s Store. Virksomheten omfatter i dag 6 nettbutikker og over 1200 fysiske butikker i Norge, Sverige, Finland, Island og Danmark.


Som butikkselger hos oss er din hovedoppgave å yte førsteklasses service og sørge for at kundene får en handleopplevelse utover det vanlige. Gjennom å lytte , inspirere, hjelpe og selge skal alle kunder gå ut av butikken og føle seg fornøyd. Vi gjør alt vi kan for å gjøre kundene glade. For oss er det viktig at alle våre medarbeidere har pasjon for arbeidet og bidrar aktivt for å skape et godt arbeidsmiljø som er preget av hjelpsomhet, glede og gode resultater. Det skal være gøy å komme på jobb hos oss

Vi tenker at du:


- Er utadvendt, sosial og businessminded – alltid tilstede for kunden og setter kunden først.
- Evner å se potensialer og skape omsetning gjennom vareeksponering og WEB handel.
- Kan håndtere flere arbeidsoppgaver samtidig.
- Er driftig, arbeidsom og hjelper til der det trengs – har en Yes innstilling.
- Er fleksibel på arbeidstid, pålitelig og ansvarsfull.


  Vi kan tilby:


  - Arbeid i en av Norges største kleskjeder, der ansvar, opplæring og utvikling er en del av hverdagen.
  - En spennende, variert og morsom arbeidshverdag, som er preget av samarbeid, varme, glede og stolthet for den jobben vi gjør.
  - Verdifull erfaring innen kundebehandling, salg og teamarbeid, som du kan dra nytte av gjennom hele yrkeslivet.
  - Bonusordning.
  - God personalrabatt i alle Varners kjeder.


   Om du ønsker å bli vår nye kollega håper vi at du vil sende inn din søknad og CV snarest. Vi gleder oss til å høre fra deg!


   Søknadsfrist: 2. juni

   Les mer og søk på stillingen: https://emp.jobylon.com/jobs/1...


   Kundeklubb

   Få de beste fordelene!

   MELD DEG INN