Festantrekk til liten og stor

Førjulstiden med sine koselige anledninger står for tur, og da er det lov å skinne litt ekstra fra topp til tå. Her er noen nye favoritter til hele familien.

Skrevet nov. 14, 2023 av admin

Til henne

Den hyggelige førjulstiden handler om å sette pris på hverandre, spre glede og skape gode minner. Det er tid for koselige treff sammen med de nærmeste, og nå er det mye som glitrer og skinner i hyllene. Antrekkene til henne er intet unntak, og med et nytt antrekk, en dusj av favoritt duften, lakkende negler og røde lepper er du klar for festlighetene som er i vente.

Festantrekk inspirasjon til dame

Til han

Uansett om det er julebord med venner eller juletrefest med familien som står for tur, er det lurt å ha antrekket klart. Ta en sjekk og se om dressen passer, om skjorta er flekkfri og om tilbehøret er på plass. Om noe mangler, kan du se om du finner noe nytt og lekkert blant våre favoritter. Utvalget er stort og passer til alle slags festlige sammenkomster.

Festantrekk inspirasjon til herre

Til de minste

Førjulstid er også ventetid, og de minste er nok de som venter aller mest. Kalendere skal åpnes, tradisjoner står høyt i kurs og ønskelisten er lang. Koselige treff med familie og venner, ja kanskje til og med nissen, hører også med. La de små være med og bestemme sitt antrekk denne julen, kanskje kan noe nytt gjøre førjulstida litt ekstra magisk.

Festantrekk inspirasjon til barna

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN