Fryd Kafé har ledig stilling som kjøkkenansvarlig med utvidet ansvar.

Fryd er en koselig kafé med ca. 50 sitteplasser som holder til på Jekta Storsenter i Tromsø. Vi serverer lunsj og middagsretter, ferskbrygget kaffe, påsmurt og kaker. I tillegg har vi litt interiør, vesker, linkjoler og gourmet produkter.

Skrevet sep. 11, 2023 av admin

Vi søker etter deg som er utadvendt, blid, entusiastisk og lærevillig! Du trives på et kjøkken, liker å lage mat, er strukturert, servicebevisst, samarbeider godt, takler stress og høyt tempo. Du trives med hektiske dager, evner å holde orden, rent og ryddig rundt deg, har stor arbeidskapasitet og fysisk god helse med lite sykefravær.

Vi ønsker oss en ansvarsbevisst og pålitelig person, gjerne med lederegenskaper, og som er selvgående. Erfaring fra kjøkken er en stor fordel. Du må beherske norsk, både skriftlig og muntlig.


Vi kan tilby varierte arbeidsoppgaver i et hektisk og trivelig arbeidsmiljø. Arbeidstid primært dagtid. Pensjonssparing, bedriftshelsetjeneste og gode ansatte-rabatter. Jekta Storsenter er en fantastisk arbeidsplass med mye aktivitet og hyggelige kunder!


Aktuelle kandidater kontaktes fortløpende for en samtale.


Hvis dette høres ut som en jobb for deg, send søknad til post@fryd-interior.no eller ved personlig oppmøte hverdager mellom kl. 10-16.


Les mer og søk på stillingen: HER

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN