Nå er gult endelig kult

At gult er påskefargen fremfor noen vet vi godt, men i år er det også en av vårens store trendfarger. Slik stråler du i den iøynefallende knallfargen uten å se ut som en påskekylling!

Gult er kult, sies det. Kanskje mest fordi det rimer. Men i år er gult kult på ordentlig. Den glade knallfargen er blitt sett på alt fra klær til vesker hos verdens største motehus og trendsettere.

Selv om det bør være mulig å finne en nyanse som passer godt til akkurat deg, er det likevel mange som mener gult er en vanskelig farge å kle. Med én av disse to måtene å bruke gult på skal nok de fleste klare å flette noen elementer i vårens gladeste farge inn i garderoben.

Deilige detaljer

Dersom gult opp mot ansiktet ikke er helt din greie, er det flaks at du kan la tilbehøret stråle om kapp med solen. Knallgule accessoirer er perfekte til vårens duse puddertoner og pastellrosa trendplagg, og gir et friskt løft til antrekket.

1. FREDRIK & LOUISA Guerlain Radiance in a ash 290,- 2. FREDRIK & LOUISA Øyenskygge palett fra Lancome 575,- 3. CMYK Nøkkelring 39,- 4. NOA NOA Skjerf 599,- 5. BAGORAMA American tourister ko ert 1199,- 6. VILA Bomber 599,95 Skjørt 449,95 7. BIANCO Sko 449,-

Fargerike nøkkelplagg

Knallgule plagg er ikke for hvermansen, men dersom du tør ikle deg en knallgul ytterjakke, har du et plagg som redder deg fra enhver kleskrise. Gult er spesielt lekkert til grått, hvitt og falmet denim, og dersom du tør blir det en ekstra stilig effekt med tilbehør i friske vårfarger som rosa og turkis.

1. ELITE FOTO Instax mini70 999,- 2. MATCH Klokke fra pilgrim 449,- 3. CMYK Veske 249,- 4. VILA Skinnjakke 2499,95
5. ECCO STORE Biom sko 1100,- 6. TARAS Almuegaarden drops 49,- 7. FREDRIK & LOUISA Boucheron place vendöme 50 ml 690,- (for henne) 8. FREDRIK & LOUISA Nailpolish fra Dior 235,-

Vil du lese hele påskemagasinet vårt? Ta en titt her