HELMERSENS PIZZA-TIPS

Imponer gjestene med ekte italiensk pizza. Det er enklere enn du tror!

 

Hos Helmersen Delikatesser finner vi en av de smarteste løsningene på en vellykket pizzakveld: pizzapakken. Med pizzapakken får du alt du trenger i et kit: pizzabunner som er bakt og forstekt i Italia. En god og fyldig tomatsaus. Mozzarella i terninger, klare til å drysses over pizzaen. Italiensk pikante salami. Steinfrie oliven i ekstra virgin olivenolje.

Helmersen har også et vell av andre produkter man kan kjøpe til pizzaen. Prøv Sindre Helmersens favorittfyll: artisjokk- hjerter og pancetta, eventuelt vanlig bacon. Og rett før pizzaen går i ovnen, knekkes et egg over pizzaen.

– Det høres spesielt ut, men er veldig godt, for- sikrer han. Han anbefaler også å ha over noen dråper chiliolje. Avslutt med et dryss parmesan, som har umami og henter ut ekstra god smak.

Steketiden er 6-7 minutter i 225-250 grader, og alltid på forvarmet stekebrett midt i ovnen, om man ikke har pizzastein.

1 Tilbords Global Santokyo kniv 1249,-  2 Jernia Bestikk pr del 59,90  3 Obs Olivenolje 500ml 169,90  4 Tilbords Pizzastein med kniv 289,-  5 Tilbords  Georg Jensen pepperkvern 1049,-  6 Tilbords Pizzasaks 159,-  7 Jernia Ildfast gryte 1,3 l 249,-  8 RafensVott i bøffelskinn 749,-