CEWE Japan Photo Tromsø søker tilkallingsvikar

Til vår butikk på Jekta senter søker vi en fleksibel tilkallingsvikar med godt humør som har interesse for både bildeprodukter og kameraer.

Skrevet jun. 08, 2022 av adminCEWE Japan Photo Tromsø er en fullsortiments fotobutikk som selger ett bredt utvalg av kameraprodukter, objektiver, studio utstyr, mm. og vår prisvinnende CEWE FOTOBOK, bilder, CEWE veggbilder og fotogaver, samt. tilbehør som rammer og album.


Er du familiens fotograf?
Liker du å «nerde» litt med kamerautstyr i fritiden, og er det deg familien ringer når de lurer på noe med kamera? Da kan det være en god kvalifikasjon du vil dra nytta av i jobben, samtidig som vi da tror du vil trives og vil treffe mange likesinnede.


Har du prøvd å lage en CEWE fotobok selv og kunne tenke deg å hjelpe andre med å få noe ut av deres digitale bilder og gi gleden av produktene videre?
Vi håper du ønsker å bidra til at flotte blinkskudd ikke blir liggende på mobilen eller bortgjemt på en harddisk. Vi tror at ett bilde på veggen er bedre enn 10 på mobilen, og at gode minner gjør seg aller best i en personlig og unik CEWE FOTOBOK.


Litt om jobben

Arbeidet vil bestå i å promotere og selge fotoprodukter som vår prisvinnende CEWE FOTOBOK, CEWE veggbilder (bildeforstørrelser, lerret, akryltrykk), rammer, bilder og andre fotoprodukter så interesse for interiør og bilder er en fordel.

Du vil også gi våre kunder veiledning ved kjøp av kameraer og tilbehør til dette er det en fordel med teknisk forståelse og foto-interesse.

Det er viktig at du er tilgjengelig for tilkalling på kort varsel. På litt sikt er det mulighet for utvidet stilling.


CEWE Japan Photo tilbyr:

  • Lønn etter avtale
  • Gode personalkjøpsordninger
  • Spennende produkter i Nordens ledende kjede innenfor fotoutstyr og bildeprodukter
  • Mulighet for videre karrieremuligheter gjennom intern rekrutering
  • Godt arbeidsmiljø


Søknader:

Vi vil gjerne ha din søknad så raskt som mulig.
Legg gjerne ved attester og referanser fra tidligere arbeidsforhold.

For full utlysningstekst og søknadslink trykk her

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN