Lindex - møt høsten i all slags vær

Regn eller solskinn - denne høsten er Lindex Kids-kolleksjonene forberedt på all slags vær med yttertøy som både er vanntett og holder varmen på alle slags eventyr!

Skrevet aug. 03, 2022 av admin

Lindex FW 2022 kids

FIX vattert overall med refleksdetaljer, teipede sømmer, YKK-glidelåser og forsterkede partier. Materialet er både vind- og vanntett og laget av resirkulert polyester. FIX softshell-jakke er også vind- og vanntett takket være BIONIC-FINISH® ECO-finishen.

Lindex FW 2022 kids rain
Fix Regnjakke er vindtett og vanntett med sveisede sømmer i polyuretan


Her er noen smarte måter å ta vare på barnets yttertøy på på riktig måte, uten at det går på bekostning av funksjonaliteten. På den måten kan de bruke den om og om igjen og gi den videre senere.

Rifter på barnets yttertøy er et godt tegn, det blir elsket og brukt på repetisjon. Men hvis det er behov for reparasjon, kan du ganske enkelt bruke en av våre praktiske selvklebende reparasjonslapper. Disse reparasjonslappene for yttertøy kan kuttes til og trykkes i noen sekunder for å festes på plass. Bare sørg for at området som repareres er rent og tørt.

Denim patches


Pants rain

FIX skallbukse. Vind- og vanntett skallbukse med mange flotte funksjoner som avtagbare seler, justerbar midje, 3M Scotchlite™ refleksdetaljer og forsterkede partier på bena.


Mange av våre funksjonelle bukser og kjeledresser har avtagbare elastiske fotstropper. Hvis de blir utslitte, kan du enkelt erstatte dem med nye. Bare klipp av de gamle stroppene med en saks og fest de nye til knappene som finnes på innsiden av benmansjettene.

Straps
Nature


En lett vattert vannavstøtende vest med avtakbar hette og sidelomme laget av resirkulert polyester. Leggings med myk børstet innside laget av bomullsjersey blandet med spesialkonstruerte polyamidfibre, som gjør dem mer holdbare.


Forleng levetiden til barnas klær med disse stryke-på-bomullslappene, egnet for reparasjon av leggings, joggebukser og mye mer.


Colours

Les mer om Lindex-Care produkter til klær her

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN