Skoringen søker offensiv og utadvendt selger til sitt team!

Skoringen Jekta er en del av Tromsø Skotøimagasin AS som er en familiebedrift som ble startet opp i 1906. Vi har i dag 5 butikker, 3 i Tromsø, 1 i Bodø og en i Harstad. Vi har et bredt utvalg til hele familien med fokus på merkevarer, kvalitet og mote. Vi jobber kontinuerlig for å utvikle våre butikker og våre medarbeidere slik at vi kan gi våre kunder en flott opplevelse når de er innom oss! Vi jobber i team mot felles mål og synes det er artig å selge sko!

Skrevet sep. 08, 2022 av admin

Vi vil ha deg som:

Er en energisk person med godt humør og som gjerne er, eller har en ambisjon om å bli en rå selger! Du liker en hektisk hverdag og å omgås folk og har et ønske om å skape gode relasjoner og gi den beste servicen til våre kunder. Engasjement og arbeidsglede skaper et godt miljø!


Du må ha et ønske om å jobbe hos akkurat oss - og være med å bygge et godt team sammen med oss!


Du har høy arbeidsmoral og arbeider godt selvstendig. I tillegg ser vi etter et ordensmenneske som arbeider raskt og effektivt. Du må ha god forståelse av salg og kundeservice, da vi er en faghandel som ønsker til enhver tid gi best mulig service.

Erfaring fra salg er positivt, men ikke et krav.


Du er over 18 år.


Vi kan tilby:


Dersom du ønsker å jobbe i et godt team med andre engasjerte medarbeidere så kan dette være stillingen for deg! Arbeidet vil gi god variasjon, med kundebehandling/salg, varemottak og varepresentasjon. En spennende og variert hverdag med masse utfordringer.


Gode kolleger og et godt arbeidsmiljø.


Personlige egenskaper


- Utadvendt, glimt i øyet, serviceinnstilt, gledesspreder, effektiv og motivert.


- Vi ønsker deg med på laget til å gjøre vår butikk enda bedre!


- 20% stilling, med gode muligheter for mer ved behov.


- Arbeidstider vil fortrinnsvis være ettermiddager og lørdager, men også dagtid ved behov.Vi har åpent 10-21 hverdager, samt 10-18 lørdager.Søknader vil bli vurdert fortløpende, så send inn søknad med CV så snart du kan om dette høres spennende ut!

Kontaktperson: Carina Borkenhagen Jensen

cbj3085@skoringen.no

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN