Høstens hudpleie og sminke nyheter

Litt mer kjærlighet til leppene? Prøve en ny hudpleieserie? Tykkere mer definerte øyenbryn?

Skrevet sep. 08, 2022 av admin

Limited Edition:

COMEBACK! The Body Shop sin herlige Vanilla Pumpkin-serie er endelig tilbake! Med varme noter av gresskar, hasselnøtt og mandelmelk, vil disse produktene varme deg en kald høstkveld. Seriens ansiktsmaske gir huden er fornyet og sunn glød i løpet av i løpet av kun 5 minutter.Men husk, Vanilla Pumpkin er limited edition og blir ikke lenge i hyllene!
Høstduft vanilla pumpkin 2 Høstduft vanilla pumpkin

Nyhet: Edelweiss

Edelweiss er her! The Body Shop sin nye hudpleieserie er beriket med edelweiss-ekstrakt som vil gi rikelig med næring og beskyttelse til huden din. Edelweiss er naturlig forsterket med leontopodsyre som er kjent for sine antioksidantegenskaper.

Nyhet edelweiss

Sminkenyheter:

Frame It

Vil du ha tykkere, mer definerte eller kraftigere øyenbryn? Da er Frame It Brow Pomade perfekt. Frame It er beriket med Community Fair Trade økologisk kokosolje fra Samoa, som vil gi tykkelse til hvert enkelt brynshår for å gjøre dine naturlige bryn mer fremtredende og tydelige.


Swipe It

Gi leppene dine litt ekstra kjærlighet og naturlig farge med @thebodyshopnorge sin Swipe It Lip Balm. 95% av ingrediensene er av naturlig opprinnelse. Hver av leppepomadene har en beroligende, fruktig duft og myk tekstur.Lip & Cheek Tint

Vi elsker en multitasker! Fuktighetsgivende Lip & Cheek Tint gir farge til både leppene og kinnene dine. Lip & Cheek Tint er beriket med Community Fair Trade aloe vera fra Mexico, og tilfører fuktighet i opptil 12 timer.


Tea Tree Face Base med refill-etui


The Body Shop sin nye Tea Tree Face Base Refill Etui er et miljøvennlig alternativ som fører til mindre bruk og kast av emballasje. Etuiet fylles med din fargetone av Tea Tree Face Base pudder-foundation med et enkelt klikk. Få en matt og oljefri hud med vårt nye pudder, og fresh opp sminken gjennom dagen med det innebygde speilet.


Vitamin C Concealer


Få en naturlig glød med den nye, multifunksjonelle Vitamin C Concealer. En kraftfull concealer beriket med C-vitamin. Den er lett, enkel å bygge opp og kaker seg ikke. Den vil enkelt hjelpe deg å dekke urenheter, rødhet og mørke ringer, uten at du får fine linjer eller tørr hud. I tillegg vil den gi huden din ekstra glød.

TBS Swipe it TSB SHEER LIP TINT RANGE INADCPS427 Nyhet frame it
Nyhet tea tree face base Nyhet vitamin c concealer

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN