Autumn mood

Limited edition kåper og høstens lekre strikk

Skrevet sep. 19, 2023 av admin

Riccovero x VIC limited edition kåper

VIC excluisive - Limited edition
RICCOVERO x VIC

I samarbeid med Riccovero har VIC lansert 3 nye lekre høstkåper. Kåpene er limited edition og vil kun være tilgjengelig i et begrenset antall i butikk og på nett.

Det unike designet er laget spesielt for VIC av Riccovero Woman. Stoffet er av høyeste kvalitet produsert i Europa. Den spesielle vevingen og produksjonen skaper det softe komfortable stoffet. Alle stoffene som er brukt fyller EU sine strengeste krav til bærekraft og dyrevern.

I Riccovero sitt DNA ligger ikke bare å designe klær, men å konstruere plagg. De har lang erfaring med mønsterkonstruksjon og dette er en viktig grunnpilar for å skape produktene. Med god fagkunnskap om konfeksjon og mange års erfaring med skreddersøm, er dette kåper med en passform som både ser bra ut og føles bra når du bruker den.

Lansering 3 nye høstkåper

EVA KÅPE

Tidløs kåpe med et flatterende snitt. Kåpen har en avrundet liggende krage som ligger pent mot halsen. Halvlang kåpe med bredt belte i livet og stikklommer i sidesøm. Smalt snitt med enkel kneppelukking og splitt bak.

CALLI TRENCH

Riccovero sin signatur kåpe. En lekker klassisk kåpe med særpreg som passer i alle an-ledninger. Her har du garantert en kåpe du kan bruke i mange år fremover. Kåpen har en innsvinget midje, nydelig høy krage med slag som er kneppet til kragen og splitt bak. Kåpen er knelang og har belte i midjen. Lommene er skjult i sømmen fremme.

CASHET KÅPE

Tidløs, stilig og elegant. Kåpen har et smalt snitt og er delvis innsvingt i livet. Kåpen har ikke slag og skjulte stikklommer i søm fremme. Med en lengde som stopper midt på låret er kåpen utrolig lett anvendelig og passer til en hver anledning. Kåpen sitter flott over skuldrene og har fin bevegelse i ermene.

Tips! Slik tar du vare på kåpen:

- Bruk nuppekam for mild, skånsom og effektiv fjerning av nupper.
- Luft kåpen istedenfor å rense ofte. Ved høy % av ull er lufting godt og effektivt.
- Ikke stryk kåpen om den han blitt krøllet på reise, damp heller med en steamer.
- Heng opp kåpen med en draktkleshenger for å holde på fasongen.
- Ha kåpen i en dresspose når du skal ha den med på reise.

Høstens strikk hos VIC

Høstens deilige strikk

Varme tidløse og myke, strikkegensere er aldri mer populært enn nå når høsten melder sin ankomst. Hos VIC finner du nå et stort utvalg av deilig strikk til både dame og herre.

Høstens strikk til dame og herre

Høstens mye deilige strikk hos VIC

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN