Om Jekta

Om oss
Finn frem
Kontakt oss
LEDIGE STILLINGER
PARKERING
SERVICETILBUD

Nord-Norges største kjøpesenter!

Jekta Storsenter er et av landets største og flotteste kjøpesenter, og det største i Nord-Norge. Jekta Storsenter har over 130 butikker og 65.000 kvadratmeter med shopping!

Vi har legesenter, hudlegesenter og kiropraktorklinikk. Spennende butikkonsepter som ikke finnes ellers i Tromsø er etablert på Jekta. Sammen med unike nisjebutikker med produkter fra landsdelen, utgjør de senterets gode butikkmiks.

Med over 130 butikker finner du alltid det du trenger på Jekta Storsenter, med Nord-Norges største og beste utvalg. Vi har gratis parkering, gode bussforbindelser, og er kun fem minutter unna flyplassen.

Finn frem

Vis i kart

På Jekta Storsenter har vi 1500 gratis parkeringsplasser. Vi har parkeringsmuligheter både i parkeringshus og ute med fri parkeringshøyde (buss/bobil).

Se under for kart over adkomst til senteret.

Vis i kart

KUNDESERVICEHos kundeservice kan du låne rullestol, kontakte vekter, kjøpe gavekort, fylle på busskortet og du kan få hjelp vedrørende hittegods.

Har du behov for assistanse så må du ikke nøle med å konktakte oss. For ledsagelse trenger vi at du tar kontakt senest 24 timer før besøk.

LAILA MYRVANG

Senterleder

ANDRE HELLVIG

Driftsansvarlig

LISS SAMUELSEN

Senterkoordinator

ELLEN EMAUS

Sentersekretær

POSTADRESSE

FAKTURAADRESSE

Kjell & Company søker deg som ønsker å forenkle menneskers liv gjennom teknologi. 50 % stilling ledig.

Kjell & Company søker deg som ønsker å forenkle menneskers liv gjennom teknologi

Kjell & Company har eksistert i Sverige siden 1988, og i høsten 2015 åpnet vi våre første butikker i Norge. Vi kommer med en sterk bedriftskultur og en vinnermentalitet hvor vi ønsker å bli alle nordmenns førstevalg når det gjelder å få det digitale hjemmet med nettverk, mobiltelefoner, nettbrett m.m. til å fungere optimalt. Vi har det mest komplette utvalget av tilbehør, og i Sverige regnes vi for å ha den beste kundeservicen og den beste kompetansen innen vår bransje. Butikkene våre er ikke varehus, men heller små personlige butikker der salget skjer over disk. Bak butikkmiljøet har vi et omfattende lager hvor vi har et par kilometer med lagerhyller for å få plass til alle våre 10.000 forskjellige artikler i sortimentet vi har i butikkene. Vi har 21 butikker fordelt på 14 steder i Norge, 105 butikker i Sverige, hovedkontor i Malmö, og et innkjøpskontor i Shanghai

Les mer

Medarbeider dagtid Big Bite Jekta 50%

Vi søker flere superhelter dagtid på Big Bite Jekta

Vi søker deg som kan jobbe på dagtid. Vi trenger en sprek medarbeider med glimt i øyet. Vi er på jakt etter deg som er sulten på å skape gode resultater sammen med resten av teamet. Som medarbeider i Big Bite forstår du at det er kundeopplevelsen som avgjør om vi lykkes eller ikke. Her i Big Bite har vi gode arbeidsforhold, et ungt og sporty miljø og gode utviklingsmuligheter innenfor en kjede med store ambisjoner.

Les mer

Teknikmagasinet Jekta søker ringevakt

Teknikmagasinet Jekta søker ringevakt

Teknikmagasinet er ett av Nordens morsomste detaljhandelforetak. En av nøklene til TMs suksess, og vår viktigste målsetting, er fornøyde kunder. Hver eneste kunde, store som små, skal alltid føle seg velkommen og bli helt fornøyd. De er grunnen til at vi har jobbene våre og de betaler hver eneste krone av lønnen vår. Å handle på TM skal være trygt, kjapt, enkelt og morsomt. En annen viktig nøkkel er TMs dyktige medarbeidere og det fine samholdet i gjengen vår. Vi ønsker å finne medarbeidere som engasjerer seg i virksomheten, og vi ønsker å ta vare på den vilje og kunnskap som finnes blant personalet. Alle får ha synspunkter om driften av foretaket, nyansatt som erfaren traver!

Les mer

Floyd Tromsø søker en 100% Butikkansvarlig stilling og en 70% Butikkmedarbeider

Vi trenger to superselgere som brenner for mote, og alltid har kunden i fokus.

Floyd er en norsk kleskjede for motebevisste kvinner. Selskapet har eksistert i over 35 år, og har lang erfaring i motebransjen. Vi leverer i dag klær til over 250 frittstående butikker i Norge, i tillegg har vi i dag 40 Floyd butikker. Vi har stor fokus på å være først ute med det siste fra motefronten, og får inn nyheter hver uke.

Les mer

WOW søker butikkelger deltid

WOW søker butikkelger deltid

Som butikkselger i WOW er du en viktig ambassadør og vårt ansikt utad. Du er med på å gjøre butikken innbydende og inspirerende, og du gir kunden god service - hver gang! For oss er det viktig å inspirere kundene og ta vare på dem gjennom å gi dem en spesiell opplevelse, slik at de velger å komme tilbake. Vi vil ha det gøy på jobb i WOW, for arbeidsglede sprer seg i butikken og smitter over på kundene.

Les mer

Engasjert og friluftsinteressert butikkmedarbeider søkes til Stormberg Tromsø Jekta.

Engasjert og friluftsinteressert butikkmedarbeider søkes til Stormberg Tromsø Jekta.

Turtøyprodusenten Stormberg utvikler, designer og selger funksjonelt sports- og turtøy for hele familien. Stormberg ble etablert i februar 1998 for å utvikle sports- og turtøy som kunne selges til familievennlige priser. Les mer på www.stormberg.com

Les mer

Fryd søker deltidsmedarbeider

Om oss

Koselig liten kafé, gave- og interiørbutikk som ligger i 2.etg. på Jekta Storsenter i Tromsø. Her serverer vi ferskbrygget kaffe, nydelige kaker og har hjemmelaget mat på menyen. Vi har også nettbutikk med håndplukket interiør, alltid på jakt etter det unike.

Les mer

Parkering

På Jekta Storsenter har vi 1500 gratis parkeringsplasser.

Vi har parkeringsmuligheter både i parkeringshus og ute med fri parkeringshøyde (buss/bobil).

Grønn Kontakt har etablert en ladestasjon på parkeringsplassen utenfor Obs. Her er 12 ladepunkt hvorav 4 stykker er hurtigladere som gir opptil 50kW hver.

Kj©kken_1.jpg

Amme- og stellerom

Byens beste fasiliteter - du finner oss ved Boots Apotek og Christiania Belysning på plan 1.

1.jpg

J.J’s Barnepark

Her kan alle barn i alderen 4-10 år komme for å leke. Pris 20,- per time og maks 2 timer per besøk. Vi har åpent mandag-fredag kl. 12-19 (ved skolefri kl. 11-19) og lørdag kl. 10-18.

71572212_10157520424471635_7246128905214492672_o.jpg

Post i butikk hos Obs

Du finner Nord-Norges største "post i butikk" hos Obs. I 1.etg ved siden av Obs info.

2.jpg

Hundeparkering

Jekta Storsenter har 3 hundehi fra Den4Dogs plassert ved grønn inngang i P1. Våre hundehi er utstyrt med temperaturstyrt kjølevifte og hel-automatisk UVC-desinfisering mellom hvert besøk. Elektronisk lås og nøkkelkort kan hentes i vår senterinfomasjon.

73146421_2386798151438442_5046578919168278528_n.jpg

Nyttige handlevogner

Handlerullestoler, kid handlevogner, mini-shopper og elektriske - vi har "alle" type vogner som gjør din handletur litt lettere.

Jekta_-senterinfo__-21_191009_133153.jpg

Busskort

Busskort kan kjøpes og fylles på hos vårt informasjonssenter på plan 1.

4.jpg

Fretex innsamlingsboks

Finner du ved rød inngang under trapper på plan 0.

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN