Om oss
Finn frem
Kontakt oss
LEDIGE STILLINGER
PARKERING
SERVICETILBUD

Nord-Norges største kjøpesenter!

Jekta Storsenter er et av landets største og flotteste kjøpesenter, og det største i Nord-Norge. Jekta Storsenter har over 130 butikker og 65.000 kvadratmeter med shopping!

Vi har legesenter, hudlegesenter og kiropraktorklinikk. Spennende butikkonsepter som ikke finnes ellers i Tromsø er etablert på Jekta. Sammen med unike nisjebutikker med produkter fra landsdelen, utgjør de senterets gode butikkmiks.

Med over 130 butikker finner du alltid det du trenger på Jekta Storsenter, med Nord-Norges største og beste utvalg. Vi har gratis parkering, gode bussforbindelser, og er kun fem minutter unna flyplassen.

Finn frem

Vis i kart

På Jekta Storsenter har vi 1500 gratis parkeringsplasser. Vi har parkeringsmuligheter både i parkeringshus og ute med fri parkeringshøyde (buss/bobil).

Se under for kart over adkomst til senteret.

Vis i kart

KUNDESERVICEHos kundeservice kan du låne rullestol, kontakte vekter, kjøpe gavekort, fylle på busskortet og du kan få hjelp vedrørende hittegods.

Har du behov for assistanse så må du ikke nøle med å konktakte oss. For ledsagelse trenger vi at du tar kontakt senest 24 timer før besøk.

LAILA MYRVANG

Senterleder

ANDRE HELLVIG

Driftsansvarlig

LISS SAMUELSEN

Senterkoordinator

ELLEN EMAUS

Sentersekretær

POSTADRESSE

FAKTURAADRESSE

Egon_1200x1200.jpg

Egon Jekta

Bli en del av Egon-familien!

Å jobbe i Egon er å være en del av et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Hos oss jobber du med gode, norske råvarer, i tillegg til at du jobber med mennesker. Vi har stor takhøyde, høyt tempo og en variert arbeidsdag – og vi har alltid nye og spennende utfordringer for deg som ønsker å satse.

Les mer
Change_1200x1200.jpg

Change Lingerie

Selger til Change konseptbutikk på Jekta Storsenter

Drømmejobben din er ledig, og vi er på jakt etter akkurat DEG! CHANGE er Norges største undertøykjede. Med markedets største utvalg av størrelser i et unikt design hjelper vi hver dag kundene med å finne det perfekte undertøyet, som gjør kvinner til den beste versjonen av seg selv. Vi søker drømmekandidaten til en deltidsstilling i vår butikk. Vi ønsker en som er fleksibel og kan jobbe kveldstid, helger og i høysesong.

Les mer
DressmannXL_1200x1200.jpg

Dressmann XL

Dressmann XL søker ekstrahjelp

Dressmann er Nordens største motekjede innen herreklær og dekker det totale klesbehovet for alle kvalitets- og prisbevisste menn i alle aldre. Dressmann tilbyr fullt sortiment, med alt innen basisklær og fritid til konfeksjon i størrelser opp til 9XL. I april 2007 åpnet vi også Dressmann XL som tilbyr herreklær i str. 2XL-9XL.

Les mer
Levis_1200x1200.jpg

Levi's Store

Ekstrahjelp Levi's Store

Er du vår nye selger?

Les mer
Shoeday_1200x1200.jpg

Shoeday

Shoeday søker deltid

Les mer
GerryWeber_1200x1200.jpg

Gerry Weber

Vi søker deltidshjelp til GERRY WEBER

Les mer
EliteFoto_1200x1200.jpg

Elite Foto søker ekstrahjelp

Elite Foto Tromsø søker etter en engasjert og serviceinnstilt butikkmedarbeider i ekstrahjelpstilling! Vi er en butikk med høyt tempo og varierte arbeidsoppgaver og trenger et menneske til i vårt flotte team. Stillingen innebærer skiftarbeid, kveld og helgejobbing må påberegnes, skift settes opp etter avtale med butikksjef og kan variere fra måned til måned. I høysesong fra oktober – desember vil det være mulighet for tilnærmet full stilling. Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt.

Les mer
Levis_1200x1200.jpg

Levi's Store

Butikkselger Levi's Store Jekta! (ca 80%)

Levi´s Store er butikken for alle som elsker Levi´s. Her finner kundene hele sortimentet til den amerikanske merkevaregiganten under ett tak. I våre butikker møtes kundene av medarbeidere med spesialisert kompetanse og et høyt servicenivå.

Les mer
BestKids_1200x1200.jpg

Best Kids

Best Kids søker ekstrahjelp

Brenner du for å skape unike kundeopplevelser? Da ønsker vi at du blir vår nye kollega! Best Kids er ditt sted for alt du trenger av tekstil til barna. Vi har et stort utvalg av moderne og tidsriktige klær fra 0 til 16 år. Vi har et øye for det som skjer i motebildet og ønsker å selge trendy og komfortable kvalitetsklær til barn og unge. Vårt hovedmerke er Name it , og supplerende merker som Only Kids og Jack&Jones Jr. I tillegg har vi Hummel, Kivat, LilleLam, Reima, Hust&Clair, Kattnakken, Joha m.f.

Les mer
Vic_1200x1200.jpg

Vic

Vic søker butikkmedarbeider 10%

VIC Jekta ønsker å være best på service til våre kunder, vil du være med oss?

Les mer
Obs_1200x1200.jpg

Obs Tromsø

Obs Tromsø søker deltidsansatte og tilkallingsvikarer

Obs Tromsø søker ansatte i deltidsstillinger og som tilkallingsvikarer til kassa og Post i Butikk. Erfaring fra Post i Butikk er ønskelig, men ikke et krav. Personlig egnethet og relevant erfaring med denne typen arbeid vil bli vektlagt. Søkere bør ha interesse for kundeservice. Turnus vil inkludere kvelds- og helgevakter.

Les mer
ShinShushi_1200x1200.jpg

Shin Sushi

Shin Sushi søker servitør!

Vi har ledige servitørstillinger - deltid med mulighet for heltid.

Les mer
Zizzi_1200x1200.jpg

Zizzi

Zizzi søker butikksjef (vikariat)

Trives du i et engasjert og resultatorientert miljø i en internasjonal kjede i rivende utvikling, hvor lidenskapen for salg og mote er drivkraften? Da er jobben som butikksjef hos Zizzi Jekta kanskje noe for deg.

Les mer
Zizzi_1200x1200.jpg

Zizzi

Ekstrahjelp

Trives du i et engasjert og resultatorientert miljø i en internasjonal kjede i rivende utvikling hvor lidenskap for salg og mote er drivkraften? Da er jobben som ekstrahjelp hos Zizzi Jekta kanskje noe for deg.

Les mer

Parkering

På Jekta Storsenter har vi 1500 gratis parkeringsplasser.

Vi har parkeringsmuligheter både i parkeringshus og ute med fri parkeringshøyde (buss/bobil).

Grønn Kontakt har etablert en ladestasjon på parkeringsplassen utenfor Obs. Her er 12 ladepunkt hvorav 4 stykker er hurtigladere som gir opptil 50kW hver.

Kj©kken_1.jpg

Amme- og stellerom

Byens beste fasiliteter - du finner oss ved Boots Apotek og Christiania Belysning på plan 1.

1.jpg

J.J’s Barnepark

Her kan alle barn i alderen 4-10 år komme for å leke. Pris 20,- per time og maks 2 timer per besøk. Vi har åpent mandag-fredag kl. 12-19 (ved skolefri kl. 11-19) og lørdag kl. 10-18.

71572212_10157520424471635_7246128905214492672_o.jpg

Post i butikk hos Obs

Du finner Nord-Norges største "post i butikk" hos Obs. I 1.etg ved siden av Obs info.

2.jpg

Hundeparkering

Jekta Storsenter har 3 hundehi fra Den4Dogs plassert ved grønn inngang i P1. Våre hundehi er utstyrt med temperaturstyrt kjølevifte og hel-automatisk UVC-desinfisering mellom hvert besøk. Elektronisk lås og nøkkelkort kan hentes i vår senterinfomasjon.

73146421_2386798151438442_5046578919168278528_n.jpg

Nyttige handlevogner

Handlerullestoler, kid handlevogner, mini-shopper og elektriske - vi har "alle" type vogner som gjør din handletur litt lettere.

Jekta_-senterinfo__-21_191009_133153.jpg

Busskort

Busskort kan kjøpes og fylles på hos vårt informasjonssenter på plan 1.

4.jpg

Fretex innsamlingsboks

Finner du ved rød inngang under trapper på plan 0.

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN