Om oss
Finn frem
Kontakt oss
LEDIGE STILLINGER
PARKERING
SERVICETILBUD

Nord-Norges største kjøpesenter!

Jekta Storsenter er et av landets største og flotteste kjøpesenter, og det største i Nord-Norge. Jekta Storsenter har over 130 butikker og 65.000 kvadratmeter med shopping!

Vi har legesenter, hudlegesenter og kiropraktorklinikk. Spennende butikkonsepter som ikke finnes ellers i Tromsø er etablert på Jekta. Sammen med unike nisjebutikker med produkter fra landsdelen, utgjør de senterets gode butikkmiks.

Med over 130 butikker finner du alltid det du trenger på Jekta Storsenter, med Nord-Norges største og beste utvalg. Vi har gratis parkering, gode bussforbindelser, og er kun fem minutter unna flyplassen.

Finn frem

Vis i kart

På Jekta Storsenter har vi 1500 gratis parkeringsplasser. Vi har parkeringsmuligheter både i parkeringshus og ute med fri parkeringshøyde (buss/bobil).

Se under for kart over adkomst til senteret.

Vis i kart

KUNDESERVICEHos kundeservice kan du låne rullestol, kontakte vekter, kjøpe gavekort, fylle på busskortet og du kan få hjelp vedrørende hittegods.

Har du behov for assistanse så må du ikke nøle med å konktakte oss. For ledsagelse trenger vi at du tar kontakt senest 24 timer før besøk.

LAILA MYRVANG

Senterleder

ANDRE HELLVIG

Driftsansvarlig

LISS SAMUELSEN

Senterkoordinator

ELLEN EMAUS

Sentersekretær

POSTADRESSE

FAKTURAADRESSE

Kremmerhuset_1200x1200.jpg

KREMMERHUSET SØKER SELGER I 80% STILLING

Elsker du interiør, farger og trender? Brenner du for kundeservice og liker å jobbe med nøkkeltall? Ser du løsninger der andre ser problemer? Liker du å ta ansvar og er glad i utfordringer? Det gjør vi også! Og akkurat nå er vi på utkikk etter en ny kollega til vår nyoppussede butikk på Jekta i Tromsø. Kanskje er det nettopp du som blir en del av teamet vårt.

Les mer
Raus_1200x1200.jpg

RAUS søker engasjerte medarbeidere i 60-100% stilling

RAUS er en liten kafé på Jekta Storsenter med rundt 30 sitteplasser. Vi åpnet i slutten av februar i år. Her serveres de fleste typer kaffe, påsmurt mat, kaker og bakst, og det aller meste lages fra bunnen. Vi har fokus på kvalitet og har tro på at hjemmelaget smaker best. I tillegg til de faste produktene vi tilbyr til daglig, forsøker vi hele tiden å fornye oss og gjøre disken vår så spennende som mulig. Det er viktig for oss å tilpasse oss kundenes etterspørsel og behov så godt vi kan. Vårt ønske og mål er at kunden skal oppleve et besøk hos oss som en pause, en pause i hverdagen eller på handleturen. Et kjøpesenter er et sted hvor det ofte finnes masse folk, mye lyd og mye som skjer. Vi ønsker at en tur innom oss skal være et avbrekk fra det som skjer rundt. En arbeidsdag på RAUS er hektisk, og alle ansatte er involvert i en rekke ulike oppgaver, siden alt gjøres i vårt lille kafélokale. Det er derfor viktig at de som jobber hos oss trives med høyt tempo og mestrer å ha flere baller i luften samtidig. Man må være selvstendig, men samtidig evne å samarbeide godt med andre. Evne til å se selv er en forutsetning. Hos oss er alle kafémedarbeidere. Vi har ikke egne konditorer eller bakere, men gjør alt selv. Noen oppgaver vil alle ansatte måtte gjøre, andre oppgaver tildeles enkelte etter behov og etter den ansattes erfaring og kunnskap. Ansatte i full eller tilnærmet full stilling vil delta i alle typer oppgaver, og det forventes at man tar ansvar og mestrer et bredt spekter av arbeidsoppgaver.

Les mer
EliteFoto_1200x1200_211018_094914.jpg

Elite Foto Tromsø søker etter engasjerte og serviceinnstilte julehjelper!

Les mer
Match_1200x1200.jpg

Match søker butikkmedarbeider til 20 % stilling

Match Jekta søker en positiv og fremoverlent butikkselger som elsker å ha kunden i fokus! Er du den vi leter etter? Ønsker du jobbe deltid? Søk da vel! Vi gleder oss til å høre fra deg!

Les mer
Selected_1200x1200.jpg

Selected søker ekstrahjelp

SELECTED er et unisex-varemerke med en sterk skandinavisk designestetikk. Vi skaper mote forankret i ledende trender, mens vi posisjonerer oss som en sterk, autentisk merkevare med et minimalistisk uttrykk og et tydelig fokus på kvalitet.

Les mer
Bj├©rklund_1200x1200.jpg

Bjørklund søker deltid og ekstrahjelp

Bjørklund er Norges største klokke- og smykkekjede. Her finner du et stor utvalg av klokker og smykker av kjente merker. Bjørklundbutikkene skal oppleves som en faghandel, der du får god hjelp og utmerket service.

Les mer
Zizzi_1200x1200_211013_072250.jpg

BUTIKKSJEF -VIKARIAT UT MARS 2022 MED MULIGHET FOR FORLENGELSE

Jobb med oss! Vi leter kontinuerlig etter nye talenter som ønsker å bli med i våre dynamiske og dedikerte team innen design, detaljhandel, netthandel, markedsføring, merkevarebygging, etc. Vi er resultatdrevne og streber alltid etter ytelse i verdensklasse med fokus på våre tre kjerneverdier ; kundefokus, lagånd og overskudd. Arbeidsplassen vår er definert av lojalitet til de ambisiøse menneskene rundt oss. Vi verdsetter og prioriterer sosialt liv og trivsel for våre ansatte. Interessert i å jobbe med oss? Se etter åpne stillinger nedenfor. Vi tar alltid imot uoppfordrede søknader. Send inn søknaden din via lenken nedenfor.

Les mer
Zizzi_1200x1200_211013_072250.jpg

ZIZZI SØKER EKSTRAHJELP 5 % STILLING

Trives du i et engasjert og resultatorientert miljø i en internasjonal kjede i rivende utvikling hvor lidenskap for salg og mote er drivkraften? Da er jobben som ekstrahjelp hos Zizzi Jekta kanskje noe for deg. Vi søker en ekstrahjelp som setter kunden i fokus og brenner for salg og mote.

Les mer
FredrikLouisa_1200x1200.jpg

JEKTA SØKER FLERE NYE JULESTJERNER – ER EN AV DEM DEG? Nye kollegaer til travel juletid søkes til vår fantastiske butikk på Jekta. Det nærmer seg høytid. Vi søker derfor flere pakke/julehjelper til vår fantastiske butikk i Jekta. Stillingen er 20% ++ med mulighet for forlengelse.

Les mer
FlyingTiger_1200x1200.jpg

Julehjelp søkes til Flying Tiger Copenhagen

Flying Tiger Copenhagen er en av verdens mest suksessrike – og absolutt morsomste – detaljvirksomheter. Vi har en sterk og åpen kultur med gjennomsyrende verdier. Vi verdsetter ulikheter og diversitet, så våre dører er alltid åpne. Vi kan tilby deg en jobb på en uhøytidelig arbeidsplass hvor du blir en del av et team med gode, åpne og hjelpsomme kolleger.

Les mer
FredrikLouisa_1200x1200.jpg

Fredrik & Louisa søker ny vikarierende butikkleder til vår butikk på Jekta i Tromsø

Fredrik & Louisa er en selektiv parfymerikjede med 51 butikker i Norge. Vi tilbyr et bredt spekter av sterke merkevarer og kvalitetsprodukter innen hudpleie, makeup og duft. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle butikkene våre og skape et dynamisk arbeidsmiljø med fokus på innholdsrike og emosjonelle shoppingopplevelser. Våre medarbeidere skal trives på jobb og alle kunder skal bli møtt med et smil og god service og veiledning. Vi tror på frihet under ansvar. Vi tror på gode resultater. Vi tror at de som har det gøy i et dynamisk arbeidsmiljø presterer bedre.

Les mer
Eurosko_1200x1200.jpg

Eurosko søker en utadvendt og engasjert selger i 100% stilling.

Les mer
Vic_1200x1200.jpg

VIC søker selger til 70% stilling

VIC er Norges ledende merkevarekjede med kjente merker. Vi fører også egne merker med moteriktig design av høy kvalitet. I 2017 lanserte vi en helt ny generasjon VIC butikker som skal løfte merkevaren til nye høyder. Vårt mål er at VIC skal være den viktigste motekjeden i Norge. Uansett plattform. Når du handler hos VIC skal du føle deg godt ivaretatt av våre kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere. Vi jobber sammen som et team og har det gøy på jobb. Hos oss skal alle kunder få en positiv handleopplevelse. Våre kjerneverdier er Inspirerende, Kunnskapsrik og Tydelig. Dersom dette er noe du kjenner deg igjen i, og ønsker å være en del av, må du søke.

Les mer
Egon_1200x1200.jpg

Egon Jekta

Bli en del av Egon-familien!

Å jobbe i Egon er å være en del av et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Hos oss jobber du med gode, norske råvarer, i tillegg til at du jobber med mennesker. Vi har stor takhøyde, høyt tempo og en variert arbeidsdag – og vi har alltid nye og spennende utfordringer for deg som ønsker å satse.

Les mer
Levis_1200x1200.jpg

Levi's Store

Ekstrahjelp Levi's Store

Er du vår nye selger?

Les mer
Jordbærpikene_1200x1200.jpg

Jordbærpikene

Kokk/Kjøkkenmedarbeider

Vi styrker vårt team og ønsker flere kokker/kjøkkenmedarbeidere som vil bidra til å skape Tromsø sin beste gjesteopplevelse - er det deg?

Les mer
Kid_1200x1200.jpg

Kid

Søker sesonghjelp

Til vår butikk i på Jekta søker vi sesonghjelper i ca 11% stilling, med mulighet for mer.

Les mer

Parkering

På Jekta Storsenter har vi 1500 gratis parkeringsplasser.

Vi har parkeringsmuligheter både i parkeringshus og ute med fri parkeringshøyde (buss/bobil).

Grønn Kontakt har etablert en ladestasjon på parkeringsplassen utenfor Obs. Her er 12 ladepunkt hvorav 4 stykker er hurtigladere som gir opptil 50kW hver.

Kj©kken_1.jpg

Amme- og stellerom

Byens beste fasiliteter - du finner oss ved Boots Apotek og Christiania Belysning på plan 1.

1.jpg

J.J’s Barnepark

Her kan alle barn i alderen 4-10 år komme for å leke. Pris 20,- per time og maks 2 timer per besøk. Vi har åpent mandag-fredag kl. 12-19 (ved skolefri kl. 11-19) og lørdag kl. 10-18.

71572212_10157520424471635_7246128905214492672_o.jpg

Post i butikk hos Obs

Du finner Nord-Norges største "post i butikk" hos Obs. I 1.etg ved siden av Obs info.

2.jpg

Hundeparkering

Jekta Storsenter har 3 hundehi fra Den4Dogs plassert ved grønn inngang i P1. Våre hundehi er utstyrt med temperaturstyrt kjølevifte og hel-automatisk UVC-desinfisering mellom hvert besøk. Elektronisk lås og nøkkelkort kan hentes i vår senterinfomasjon.

73146421_2386798151438442_5046578919168278528_n.jpg

Nyttige handlevogner

Handlerullestoler, kid handlevogner, mini-shopper og elektriske - vi har "alle" type vogner som gjør din handletur litt lettere.

Jekta_-senterinfo__-21_191009_133153.jpg

Busskort

Busskort kan kjøpes og fylles på hos vårt informasjonssenter på plan 1.

4.jpg

Fretex innsamlingsboks

Finner du ved rød inngang under trapper på plan 0.

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN