Kirkens Bymisjon + Jekta = sant

Juletreet vårt er på plass og det betyr også at vi er i gang med vårt årlige samarbeid med Kirkens Bymisjon Tromsø.

Skrevet nov. 14, 2023 av adminKirkens Bymisjon arbeider for et samfunn med mindre ulikhet. I lag med Jekta Storsenter ønsker vi å skape juleglede for alle, og sammen med deg kan vi få dette til.


Juletreet på Jekta er delt inn i kategorier, slik at det skal være enkelt å legge igjen gaver. I tillegg har vi en egen postboks for gavekort, med tekst «Gavekort = valgfrihet».HVA KAN JEG GI I JULEGAVE?


I år står gavekort øverst på ønskelista. Gavekort = valgfrihet. Det gjør at våre familier kan velge akkurat det de ønsker seg.


Vi ønsker oss også ull, både tjukk og tynn i alle størrelser. Vi vet at lego, tegnesaker, biler, dukker, perler, toalettmapper og velværeprodukter står på mange barns julegaveønskelister.

Noen foreldre sier at det er vanskelig med julegaver fordi ungdommene deres er blitt så store at de må få velge selv. Gavekort på kjøpesenter, kino, bowling, TSE og andre opplevelser blir gode alternativer.


Og lester til voksne. Det ønsker vi oss, alltid.Du trenger ikke pakke inn gaven – det ordner vi!Frist for å levere julegaver: 18. desemberTusen takk - sammen gjør vi en forskjell!God jul!
Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN