Jekta Storsenter ser verdien i syklende kunder

Jekta Storsenter baner vei for besøkende med kostbare sykler. Kjøpesenteret investerer i markedets tryggeste og smarteste sykkelparkering!

Skrevet jun. 29, 2021 av admin

Fra venstre: Laila Myrvang (senterleder), Geir Arne Johansen (innehaver Bikeriet) og Andrè Hellvig (driftsleder)


  • - Smarte sykkelskap betyr en bekymring mindre for våre syklende kunder. Derfor introduserer vi Bikely til sykkelglade Tromsøværinger, sier senterleder Laila Myrvang på Jekta Storsenter.

Økonomisk gevinst og bærekraft går hånd i hånd


Jekta Storsenter baner vei for syklende Tromsøværinger med åpning av ti smarte sykkelskap. Nå kan syklister via appen Bikely reservere et dedikert sykkelskap, parkere trygt samt lade sin el-sykkel for 10 kr timen. Administrasjon og betaling skjer i appen uten noen mellomledd. Skapene egner seg godt for syklister som ønsker å henge fra seg utstyr og bæreposer på de innelåste knaggene.

  • - Sykkeltyveri er en utfordring for syklister. Vi ønsker flere syklister til Jekta, og derfor tar vi som kjøpesenter ansvar. Flere syklister til senteret har både økonomiske og miljømessige gevinster, forklarer Laila, som gleder seg til å følge med på utviklingen blant syklistene.
Sykkelskapene er tilgjengelig fra 29.juni, og statistikken om bruken blir tilgjengelig for kjøpesenteret. Skulle statistikken vise at kapasiteten sprenges, er det god grunn til å utvide sykkelparkeringen, sier senterlederen.

Det at Tromsø Sentrum har valgt samme løsning ser senterlederen på som veldig positivt. Dette gjør at flere blir kjent med sykkelboksene og Bikely-appen.


Jekta Storsenter baner vei for ny teknologi


Teknologien som muliggjør at sykkelskapene kan utplasseres uten oppkobling til strøm eller internett heter narrowband - en strømgjerrig mobilteknologi som ble lansert i Norge i 2018. Med narrowband kommuniserer simkortet i hver eneste lås direkte med appen Bikely. Løsningen er utviklet av trønderbedriften Bikely, og dette er første gang tjenesten blir tilgjengelig i Troms og Finnmark fylke.

  • - Det er en stor milepæl for oss at Jekta Storsenter velger å tilby Bikely til kundene. Samtidig er dette et bevis på at flere private aktører ser verdien av syklende kunder og bevisst tar gode bærekraftige valg som beveger verden i riktig retning, sier markedssjef i Bikely, Ellen Loxley.

  • Fra før av er det kun kjøpesenteret Sirkus i Trondheim som har investert i smarte sykkelskap fra Bikely til shoppingglade kunder. Fram til nå har Bikely hovedsakelig levert sykkelskap til offentlige kunder. For å gjøre det enklere og tryggere for hverdagssyklister er det helt essensielt at det er trygg sykkelparkering både hos offentlige og private aktører.

  • - Jekta er tidlig ute og setter standarden for de andre store norske kjøpesentrene, sier markedssjef Ellen Loxley.

Bikely Sykkelparkering finner du på Plan 1, i parkeringshuset ved Obs-inngangen.


Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN