Ta deg tid til det som betyr noe

I hele oktober kan du nyte en deilig Rosa lunsj hos Jordbærpikene og samtidig støtte en viktig sak

Skrevet sep. 27, 2024 av admin

Rosa lunsj i oktober

Vi er stolte av vårt samarbeid med Rosa sløyfe-aksjonen, en sak som ligger oss i Jordbærpikene nært. Hvem kjenner ikke noen som er berørt av brystkreft, enten direkte eller indirekte?

I løpet av seks år har vi sammen med våre gjester klart å samle inn én million kroner til kreftforskning og bidratt til bevisstgjøring rundt brystkreft. Vi er også i år beæret over å få lov til å bidra. Som en del av bidraget tilbyr vi "Rosa lunsj" i hele oktober, med gjestefavoritten kylling- og baconsalat i hovedrollen. For hver solgte salat gir våre caféer 10 kroner direkte til Rosa sløyfe. Nå har du muligheten ikke bare til å nyte et deilig måltid, men enkelt også bidra til en viktig sak.

Flere måter å støtte på

Ønsker du å spise noe annet enn kylling- og baconsalaten hos oss? Du kan uansett legge til en donasjon ved bestilling i kassen, i vår netthandel eller via mobilen fra bordet.


Tid til det som betyr noe

Å dele en "Rosa lunsj" hos Jordbærpikene er ikke bare en smakfull opplevelse, det er også en god anledning til å ta en pause, møte en venninne og nyte gode samtaler – med ekstra god samvittighet.

Bli med oss i kampen mot brystkreft – sammen gjør vi en forskjell!

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN