Ledig 50% stilling hos Vero Moda/OBJECT

Elsker du å holde deg oppdatert på de siste trender og finner glede i å prate med andre mennesker? Da kan du være akkurat den vi ser etter!

Skrevet Oct 15, 2024 av admin

BRN Best Retail Norge søker en 50% til vår butikk på Jekta Storsenter, Tromsø. Vår butikk består av to avdelinger, OBJECT og Vero Moda. Her vil du få muligheten til å jobbe med fantastiske merker og et dedikert team som elsker kundene sine! Gjennom å lytte og hjelpe - blir din hovedoppgave å tilby en unik handleopplevelse fra start til slutt.



Stillingen innebærer både dag og kveldstid (åpningsvakter og kveldsvakter), inkl. annenhver lørdag. Samt ekstra jobbing i desember.



ARBEIDSOPPGAVER


Din primære oppgave vil være å gi våre kunder den beste servicen og sørge for at butikken alltid ser pen og inspirerende ut. Ditt ansvarsområde inkluderer:


- Salg og rådgivning til kunder
- Betjening av kasse
- Utpakking av varer
- Vareeksponering
- Produktkunnskap


    PERSONLIGHET


    Vi søker en lagspiller som elsker å jobbe med salg. Når kundene besøker oss, er du alltid klar for å tilby ypperlig service. Du er energisk, serviceinnstilt og har et humør som smitter over både på dine kollegaer og kunder. Du er fleksibel, tar utfordringer på strak arm og kan stille opp på kort varsel. Enten det er hektisk i butikken eller en roligere periode, viser du selvstendighet, initiativ og en evne til å finne muligheter. Bli med oss, og gjør salg til en opplevelse!



    KVALIFIKASJONER


    - Blid og imøtekommende
    - Evne til å inspirere
    - Pålitelig, Engasjert og fleksibel
    - Løsningsorientert
    - Tar initiativ og ser hva som må gjøres


      HVA KAN VI TILBY DEG?


      - Stadig utvikling og tett oppfølging – vi vil at DU skal lykkes!
      - En spennende og aktiv hverdag med helt fantastiske kunder
      - Nært samarbeid med butikkleder og resten av teamet


        Samarbeid og trivsel står sentralt og sammen med våre andre butikker i Tromsø - OBJECT, Best Kids og JACK & JONES - jobber vi for et sosialt og trygt arbeidsmiljø, hvor hver og en ansatt spiller en nøkkelrolle. Ambisjonene våre er store og vi har det gøy på jobb!



        BRN Best Retail Norge er et av de ledende selskapene innenfor sitt segment i Midt-Norge. Fra hovedkontoret i Trondheim styres butikker fra Alta i nord til Bryne i sør. BRN har 34 butikker fordelt på OBJECT, VILA, Vero Moda, Jack & Jones og vår helt egne barnebutikk, Best Kids. Kjeden er i stor vekst med en omsetning på 200 millioner, og er deleid av Best Agentur og Bestseller Danmark.




        Om dette hørtes ut som drømmejobben for deg, ikke nøl med å ta kontakt.
        Og hvem vet – kanskje vi blir kollegaer om litt!



        Kom innom butikken vår på Jekta, eller send CV og søknad til bsnor358180@bestseller.com



        Søknadsfrist: 01. november

        Oppstart: midt/slutt november
        Kontaktperson: Vilde // 94848489

        Loyalty Club

        Get all the benefits!

        Sign Up