About Jekta

About Jekta
Find Us
Contact Us
Open Positions
Parking
SERVICES

Welcome to

Northern Norway's largest shopping mall

Jekta Storsenter is one of the biggest and finest shopping center, and the largest in North Norway. Jekta Storsenter has over 130 stores and 65,000 square meters of shopping! We have medical, dermatologist center and chiropractor clinic. Exciting retail concepts that are not found elsewhere in Tromso is established on Jekta. Along with unique specialty shops with products from the region, constitutes the center’s excellent retail mix.

With over 130 shops you will always find what you need on Jekta Storsenter, with Northern Norway’s largest and best selection. We have free parking, good bus links, and is only five minutes away from the airport and the city centre.

Find Us

Show map

At Jekta, you'll find 1500 free parking spots. You can park both indoor and outside, where we've got facilities that cater for "unlimited" vehicle height (bus/RVs). See map below for how to get here.

Show map

Customer Service

At customer services you can borrow wheelchairs, purchase gift cards, top up your bus card or get in touch with security guards.

We welcome you to contact us if you have any inquiries or need assistance. If you need a companion, please let us know at least 24 hours in advance.

LAILA MYRVANG

Shopping Centre Manager

ANDRE HELLVIG

Operations Manager

LISS SAMUELSEN

Centre Coordinator

ELLEN EMAUS

Centre Secretary

POSTAL ADDRESS

BILLING ADDRESS

Stillingen er på 50% i vår butikk på Jekta Storsenter i Tromsø

Kjell & Company søker deg som ønsker å forenkle menneskers liv gjennom teknologi

Kjell & Company har eksistert i Sverige siden 1988, og i høsten 2015 åpnet vi våre første butikker i Norge. Vi kommer med en sterk bedriftskultur og en vinnermentalitet hvor vi ønsker å bli alle nordmenns førstevalg når det gjelder å få det digitale hjemmet med nettverk, mobiltelefoner, nettbrett m.m. til å fungere optimalt. Vi har det mest komplette utvalget av tilbehør, og i Sverige regnes vi for å ha den beste kundeservicen og den beste kompetansen innen vår bransje. Butikkene våre er ikke varehus, men heller små personlige butikker der salget skjer over disk. Bak butikkmiljøet har vi et omfattende lager hvor vi har et par kilometer med lagerhyller for å få plass til alle våre 10.000 forskjellige artikler i sortimentet vi har i butikkene. Vi har 21 butikker fordelt på 14 steder i Norge, 105 butikker i Sverige, hovedkontor i Malmö, og et innkjøpskontor i Shanghai

Les mer

Medarbeider dagtid Big Bite Jekta 50%

Vi søker flere superhelter dagtid på Big Bite Jekta

Vi søker deg som kan jobbe på dagtid. Vi trenger en sprek medarbeider med glimt i øyet. Vi er på jakt etter deg som er sulten på å skape gode resultater sammen med resten av teamet. Som medarbeider i Big Bite forstår du at det er kundeopplevelsen som avgjør om vi lykkes eller ikke. Her i Big Bite har vi gode arbeidsforhold, et ungt og sporty miljø og gode utviklingsmuligheter innenfor en kjede med store ambisjoner.

Les mer

Teknikmagasinet Jekta søker ringevakt

Teknikmagasinet Jekta søker ringevakt

Teknikmagasinet er ett av Nordens morsomste detaljhandelforetak. En av nøklene til TMs suksess, og vår viktigste målsetting, er fornøyde kunder. Hver eneste kunde, store som små, skal alltid føle seg velkommen og bli helt fornøyd. De er grunnen til at vi har jobbene våre og de betaler hver eneste krone av lønnen vår. Å handle på TM skal være trygt, kjapt, enkelt og morsomt. En annen viktig nøkkel er TMs dyktige medarbeidere og det fine samholdet i gjengen vår. Vi ønsker å finne medarbeidere som engasjerer seg i virksomheten, og vi ønsker å ta vare på den vilje og kunnskap som finnes blant personalet. Alle får ha synspunkter om driften av foretaket, nyansatt som erfaren traver!

Les mer

Floyd Tromsø søker en 100% Butikkansvarlig stilling og en 70% Butikkmedarbeider

Vi trenger to superselgere som brenner for mote, og alltid har kunden i fokus.

Floyd er en norsk kleskjede for motebevisste kvinner. Selskapet har eksistert i over 35 år, og har lang erfaring i motebransjen. Vi leverer i dag klær til over 250 frittstående butikker i Norge, i tillegg har vi i dag 40 Floyd butikker. Vi har stor fokus på å være først ute med det siste fra motefronten, og får inn nyheter hver uke.

Les mer

WOW søker butikkelger deltid

WOW søker butikkelger deltid

Som butikkselger i WOW er du en viktig ambassadør og vårt ansikt utad. Du er med på å gjøre butikken innbydende og inspirerende, og du gir kunden god service - hver gang! For oss er det viktig å inspirere kundene og ta vare på dem gjennom å gi dem en spesiell opplevelse, slik at de velger å komme tilbake. Vi vil ha det gøy på jobb i WOW, for arbeidsglede sprer seg i butikken og smitter over på kundene.

Les mer

Engasjert og friluftsinteressert butikkmedarbeider søkes til Stormberg Tromsø Jekta.

Engasjert og friluftsinteressert butikkmedarbeider søkes til Stormberg Tromsø Jekta.

Turtøyprodusenten Stormberg utvikler, designer og selger funksjonelt sports- og turtøy for hele familien. Stormberg ble etablert i februar 1998 for å utvikle sports- og turtøy som kunne selges til familievennlige priser. Les mer på www.stormberg.com

Les mer

Fryd søker deltidsmedarbeider

Fryd søker deltidsmedarbeider

Koselig liten kafé, gave- og interiørbutikk som ligger i 2.etg. på Jekta Storsenter i Tromsø. Her serverer vi ferskbrygget kaffe, nydelige kaker og har hjemmelaget mat på menyen. Vi har også nettbutikk med håndplukket interiør, alltid på jakt etter det unike.

Les mer

Parking

At Jekta, you'll find 1500 free parking spots. You can park both indoor and outside, where we've got facilities that cater for "unlimited" vehicle height (bus/RVs).

You'll also find a charging station outside of Obs for electric wehicles. 12 spots where 4 are fast chargers (50KW each).

Kj©kken_1.jpg

Nursing rooms

Adjacent to the children’s park, next to Boots pharmacy and Christiania Belysning, are the nursing rooms and baby changing rooms

1.jpg

J.J’s children’s park

Kids from ages 4 to 10 are welcome to play in our children’s park for 20 NOK per hour, maximum duration 2 hours. Opening hours Monday-Friday 11-19, Saturday 10-18.

71572212_10157520424471635_7246128905214492672_o.jpg

Postal Services

You'll find Northern Norway's largest "post in store" at Obs. Floor 1 next to the Obs Information counter.

2.jpg

Dog parking

We've got 3 dog houses from Den4dogs located at green entrance in P1. Temperature-controlled, disinfection between each use, and electronic lock. Wireless key card available at our information center.

73146421_2386798151438442_5046578919168278528_n.jpg

Shopping carts

Shopping carts with shopping basket and crutch holders are available. Use a 20 NOK coin to unlock.

Jekta_-senterinfo__-21_191009_133153.jpg

Bus cards and movie tickets

Bus cards can be purchased and topped up by the security guards at our information desk. Tickets to Aurora Cinema are sold in separate vending machines.

4.jpg

Fretex donation bank

Located under the stairs on our ground floor.

Loyalty Club

Get all the benefits!

Sign Up